miercuri, 31 iulie 2013

Recomandari pentru instalarea becurilor led

Becurile cu led-uri au fost intrebuintate o perioada lunga de timp pentru indicatorii pornit si oprit la televizoare, combine muzicale si alte echipamnete electonice, pentru consumul redus de energie electrica. In ziua de astazi led-urile au inceput sa se utilizeze si la corpurile pentru iluminat, iar avantajele sunt mari. Cu toate aceste avantaje pretul lor mare poate descuraja clientii sa cumpere aceste becuri cu led.

Daca sunteti interesati sa folositi aceste corpuri pentru iluminat cu LED in locuintele voastre pentru a valorifica aceste avantaje, fara cheltuieli mari, continuati sa cititi articolul care urmeaza.

1. Montati aceste becuri cu led in spatiile mai greu accesibile sau in camerele unde plafonul este foarte inalt, deoarece aceste sisteme de iluminat cu led-uri detin o perioada de viata mare si nu sunteti nevoiti sa schimbati becurile frecvent. Pentru locuintele cu plafon mai ridicat veti putea alege spoturile cu led de tavan sau lustrele cu led.

2. Montati spoturile, lustrele si becurile cu LED-uri in incaperile cele mai des folosite, daca vreti sa aveti reduceri la costurile cu energia electrica. Deci trebuie sa puneti aceste becuri in zonele mai mult locuite din locuintele dumnevostra. Ca exemplu, inlocuirea becurilor in bucatarie sau in sufragerie, poate ajuta la scaderea consumului de curent electric.

3. Imbunatatiti calitatea luminii din holuri si birouri montand becuri si spoturi cu tehnologie led. Becurile cu led-uri ofera o lumina curata si stralucitoare mult mai buna in comparatie cu lumina produsa de becurile vechi. Este indicat sa cumparati aceste becuri si sa le folositi in cladirile de birouri si in halele industriale pentru ca lumina furnizata este foarte clara si prietenoasa pentru ochii angajatilor.

4. Utilizati pitici de gradina, reflectoare led si spoturi led pentru iluminat gradini si curti. Incercati sa utilizati piticii de gradina, reflectoarele si spoturile cu led-uri pentru iluminatul exterior, caci folosesc un volum mic de energie si nu trebuie inlocuite foarte des.

Pentru mai multe detalii despre sistemele economice de iluminat cu led-uri nu ezitati sa contactati un specialist in domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu