vineri, 27 iunie 2014

In vizita la Palatul Parlamentului

De cat ori nu ati trecut pe langa aceasta impresionanta cladire si doar ati admirato de la distana ? Totusi ar trebui sa va faceti timp intr-o zi si sa schimbati plimbatul in parc, mersul la film sau muzeu, cu vizitatul Palatul Parlamentului.

Este cu siguranta un loc important din capitala datorita grandorii constructiei fiind cea mai mare cladire din lume pentru uz civil si ce a mai scumpa cladire administrativa, asta si datorita deciziilor importante ce se iau in acel loc, decizii ce privesc intreaga populatie.

Pe langa ceea ce veti vedea inauntru din punct de vedere arhitectural, aveti inclus in turul acesta, in plus  de asta si panorama superba ce se poate admira de pe acoperisul Palatului Parlamentului si care va permite sa vedeti o mare parte din oras. Daca doriti aici va puteti opri la terasa pentru a va racori si a petrece putin timp avand o asemenea vedere de ansamblu asupra orasului.

Cu siguranta acasta vizita va impresiona si in plus este un mod placut de a petrece  timpul liber intr-o zi cu prietenii, familia sau cu un musafir din strainatate pe care il gazduiti.

Daca nu aveti unde sa gazduiti musafirul recomandarea noastra este sa apelati la o solutie de cazare ave , adica o cazare mai speciala oferita  de hotelul Ave din Bucuresti foarte aproape de Palatul Parlamentului.

Hotelul Ave din Bucuresti va intampina cu o atmosfera calda si placuta si cu personal specializat in turismul profesionist si international.

Ave hotel va asteapta cu tarife foarte bune si servicii comparabile cu hotelurile ce au 4 stele, ave hotel are doar 3 stele.

Daca doriti puteti sa vizualizati si recenziile acestui hotel sa va faceti o idee.





Mai jos va trimitem o prezentare a hotelului si a camerelor sa va faceti o idee despre el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu