luni, 6 iunie 2016

Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi pantofi

Pantofii trebuie alesi cu atentie. Ne uitam la model, la culoare, la pret dar trebuie sa ne uitam si la cat de confortabili sau nu sunt. Inainte de a-ti cumpara urmatoarea pereche de pantofi, noi iti  dam cateva sfaturi de care este bine sa tineti cont. 
In primul rand, este bine sa iti cumperi pantofi seara. pentru ca dupa o zi de munca picioarele tale vor fi putin mai umflate si in acest fel poti vedea ce pantofi iti vor veni bine si dupa o zi de munca.
De regula, un picior este mai mare decat celalalt iar din acest motiv este bine sa probezi mereu doua marimi la pantofi si sa ii alegi pe cei putin mai largi. 
La fiecare doi ani, picioarele noastre cresc putin. Acest lucru nu este vizibil dar atunci cand iti cumperi pantofi este un aspect important. Daca esti atent, vei vedea ca pantofii pe care i-ai cumparat cu doi ani in urma nu iti mai vin asa de bine. 
Trebuie sa iti alegi pantofii potriviti pentru ocazia potrivita. Nu poti alege pantofi cu tocul la fel de inalt pentru job ca pentru o petrecere. La job stai toata ziua in picioare si muncesti pe cand la o petrecere se schimba treaba. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu