joi, 18 august 2016

Cum alegi bicicleta pentru copilul tau

Atunci cand copilul tau creste incepe sa-ti ceara diferite lucruri printre ele aflandu-se...bicicleta. El cere...insa noi trebuie sa stim ce fel de bicicleta trebuie sa ii cumparam. Chiar daca pare usor, trebuie sa ai grija ce bicicleta ii achizitionezi micutului tau. Model ai de unde sa alegi, insa nu acesta este principalul aspect pentru care sa te ghidezi atunci cand alegi o bicicleta. Trebuie sa iei in calcul dotarile tehnice, inaltimea bicicletei, bugetul disponibil si motivul pentru care vrei sa ii iei copilului bicicleta. 
Daca vrei sa ii iei o bibicleta doar pentru a iesi la plimbare in parc este recomandata bicicleta de oras sau cea pliabla pentru un transport mai facil pana in parc. Daca vrei sa mergi cu el la drumetii cel mai bine este sa ii iei o bicicleta pentru copii de curse insa trebuie sa ai in calcul faptul ca aceste bicilete sunt destinate copiilor mai avansati.
Nu uita ca atunci cand alegi o bicicleta trebuie sa iei in calcul si varsta copilului. Pentru cel mai mic, adica pentru un copil cu o varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani cel mai bine este sa ii iei o bicicleta cu o inaltime intre 60 si 90 de centimetri. Este bine ca saua sa fie reglabila pentru a-i putea fi mai usor sa ajunga la pedale.
Sigur, atunci cand cumparam o bicicleta trebuie sa ne uitam si la bani. Daca tineti neaparat sa va cumparati o anumita bicicleta care este ceva mai scumpa, acum exista varianta si de a o cumpara in rate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu