marți, 22 noiembrie 2016

Beneficiile ceaiului de cozi de cirese.

Este sezonul cireselor! Aceste fructe sunt delicioase si au si foarte multe proprietati. Atat ele cat si coditele lor. Consumul de ceai de cozi de cirese te fereste de o serie de boli. Nu stiai acest lucru? Iti spunem noi ....si iti mai spunem ca ceaiul din cozi de cirese are foarte multe beneficii pentru ca ajuta inclusiv la tratarea celulitei.
Cum se prerara: 
Nu iti trebuie decat doua linguri de cozi de cirese si apa. Pune cozile de cirese in 250 de ml de apa si lasa-le sa fiarba pana ce apa incepe sa clocoteasca. Daca preferi, poti adauga miere, zahar sau lamaie. 
Cum spuneam, ceaiul obtinut are o serie de beneficii. Este foarte bun pentru infectiile urinare. Cozile de cirese au foarte multe elemente esentiale pentru o buna functionare a organismului, fiind bogate in potasiu si flavonoide. De asemenea au un continut mare de taninuri si produc efecte antifebrile si depurative. Pietrele de rinichi se pot trata si ele cu ajutorul ceaiului de cozi de cireste. 
Este de mare ajutor si in problemele digestive. In cazul in care ai probleme cu stomacul, indiferent de natura lor, este bine sa consumi timp de doua saptamani cate un litru de ceai din cozi de cirese si vei scapa definitiv de aceasta problema. Ceaiul reface resuturile bolnave si le revitaminizeaza. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu