joi, 28 aprilie 2016

Cum ne imbracam la teatru?

Este bine stiut ca in functie de locul in care mergem trebuie sa adoptam tinute diferite. Nu poti sa te imbraci la un cocktail la fel cum te imbraci atunci cand te duci la cinema. Nu poti sa te imbraci la job asa cum te imbraci cand iesi la o cafea cu prietenii si.....nu poti sa te imbraci la un concert asa cum te imbraci cand te duci la teatru.
O iesire la teatru este ceva mai serios si mai sofisticat. De aceea trebuie sa fim atenti la toate detaliile tinutei pe care o adoptam atunci cand ne hotaram sa mergem la teatru.
Un spectacol de teatru este intotdeauna ceva frumos si un motiv pentru care trebuie sa ne imbracam si sa ne punem la punct din cap pana in picioare.
Rochia este cea mai buna alegere de fiecare data. Feminitatea este cel mai bine reprezentata printr-o rochie asa ca....de ce sa nu faci acest lucru si atunci cand te duci sa vezi o piesa buna de teatru? De recomandat este sa o purtam cu niste pantofi stiletto cu toc, iar parul poate fi prins intr-un coc finut.
De asemenea, putem sa purtam niste pantaloni eleganti. Sunt mereu la indemana si se afla in garderoba oricui. Bineinteles si aici pantofii cu toc sunt obligatorii iar in partea de sus putem opta pentru o camasa simpla dar cu o croiala frumoasa.
Sub nici o forma nu trebuie sa mergem la teatru imbracati in blugi sau in pantaloni scurti. Nu ne condamna nimeni, insa nu este elegant atat pentru o doamna cat nici pentru un barbat sa apara intr-o asa tinuta.
Cand vine vorba de geanta...nu este indicat sa mergem cu o geanta mare. Frumos este sa optam pentru un plic oversized, posibil si colorat.
Accesoriile nu trebuie sa lipseasca nici de aici. Daca mergem la teatru asta nu inseamna ca trebuie sa avem o tinuta banala. O pereche de cercei sau un colier din perle sunt perfecet sa va completati rochita neagra, simpla pe care o purtati.