marți, 22 noiembrie 2016

Beneficiile ceaiului de cozi de cirese.

Este sezonul cireselor! Aceste fructe sunt delicioase si au si foarte multe proprietati. Atat ele cat si coditele lor. Consumul de ceai de cozi de cirese te fereste de o serie de boli. Nu stiai acest lucru? Iti spunem noi ....si iti mai spunem ca ceaiul din cozi de cirese are foarte multe beneficii pentru ca ajuta inclusiv la tratarea celulitei.
Cum se prerara: 
Nu iti trebuie decat doua linguri de cozi de cirese si apa. Pune cozile de cirese in 250 de ml de apa si lasa-le sa fiarba pana ce apa incepe sa clocoteasca. Daca preferi, poti adauga miere, zahar sau lamaie. 
Cum spuneam, ceaiul obtinut are o serie de beneficii. Este foarte bun pentru infectiile urinare. Cozile de cirese au foarte multe elemente esentiale pentru o buna functionare a organismului, fiind bogate in potasiu si flavonoide. De asemenea au un continut mare de taninuri si produc efecte antifebrile si depurative. Pietrele de rinichi se pot trata si ele cu ajutorul ceaiului de cozi de cireste. 
Este de mare ajutor si in problemele digestive. In cazul in care ai probleme cu stomacul, indiferent de natura lor, este bine sa consumi timp de doua saptamani cate un litru de ceai din cozi de cirese si vei scapa definitiv de aceasta problema. Ceaiul reface resuturile bolnave si le revitaminizeaza. 

joi, 3 noiembrie 2016

De ce ar trebui sa cumperi un inel de logodna online


Se spune ca inelul de logodna este vital pentru cuplurile care au intentii serioase si doresc sa treaca relatia la un nivel superior, adica la casatorie. Si pentru ca vorbim despre inele ce se ofera femeilor care sunt cerute in casatorie, inseamna ca...
http://www.mamasisotie.ro/de-ce-ar-trebui-sa-cumperi-un-inel-de-logodna-online/

miercuri, 2 noiembrie 2016

Brian Tracy vine din nou in Romania


Pe data de 4 Octombrie, Brian Tracy vine in Romania la Cluj, pentru a prezenta noul sau seminar MBA (Master in Administrarea Afacerilor). Americanului ii cam plac romanii! Omul de afaceri planuieste sa revina in Romania anual, asa cum ne-a obisnuit d...
http://www.mamasisotie.ro/brian-tracy-vine-din-nou-romania/

marți, 1 noiembrie 2016

De ce este atat de importanta intretinerea unei porti


Trebuie sa muncesti din greu pentru a avea posibilitatea sa asiguri caminului tau un maxim de siguranta si confort. Odata ce iti instalezi porti automate si un sistem de alarma, poti fi sigur ca familia ta este protejata. Cred ca este deja evident ca o poarta obisnuita nu mai asigura un nivel mare de siguranta. [ ] Post-ul De ce este atat de importanta intretinerea unei porti apare prima dată în Stirila - blog general.
http://www.stirila.com/electronice/de-ce-este-atat-de-importanta-intretinerea-unei-porti

Copiii si universul lor bogat


Stau de vorba in fiecare zi cu foarte multe adulti, cu foarte multi copii in diferite situatii. Mici sau mari sunt mai blanzi sau mai iuti in atitudine sau gandire, glumeti sau mereu seriosi. Se intampla uneori ca adultii sa uite ca au fost copii, sa ceara mult prea mult de la cei mici, sa [ ] Post-ul Copiii si universul lor bogat apare prima dată în Stirila - blog general.
http://www.stirila.com/actualitate/copiii-si-universul-lor-bogat

Cum alegi un sistem antiincendiu


Fie ca este vorba despre o cladire rezidentiala sau una industriala, utilitatea sistemelor de detectie a incendiului este incontestabila. Acestea te ajuta sa iti protejezi viata si bunurile aflate intr-o cladire si iti ofera o siguranta fizica si psihica. Daca nu ai cunostinte tehnice, s-ar putea sa iti fie dificil sa alegi un sistem de [ ] Post-ul Cum alegi un sistem antiincendiu apare prima dată în Stirila - blog general.
http://www.stirila.com/electronice/cum-alegi-un-sistem-antiincendiu

Unde schiem in 2017


Toti iubitorii sporturilor de iarna se intreaba asta. Unde gasim cele mai bune oferte, cel mai fiert vin si cele mai alunecoase partii? Suntem dornici si de abia asteptam sa luam claparii, sa plasam schiurile pe bara transversala a masinii si sa plecam. Locatii de ski exista insa care sunt cele mai vizitate si [ ] Post-ul Unde schiem in 2017 apare prima dată în Stirila - blog general.
http://www.stirila.com/turism/unde-schiem-2017

Cata vreme ai sanatate, ai de toate


Cata vreme ai sanatate, ai de toate! spune o vorba populara pe care o aud inca si astazi. Fiecare om, indiferent de varsta doreste sa petreaca timp de calitate cu cei dragi, sa se relaxeze si sa faca lucruri deosebite. Vrem sa invatam si sa calatorim, sa cunoastem oameni, sa avem experiente musai frumoase. Cata [ ] Post-ul Cata vreme ai sanatate, ai de toate apare prima dată în Stirila - blog general.
http://www.stirila.com/sanatate/cata-vreme-ai-sanatate-ai-de-toate

Depaseste-ti limitele cu energizantele pentru sportivi


Bauturile energizante au devenit din ce in ce mai populare printre tinerii sportivi din ziua de azi datorita faptului ca reusesc sa isi creasca performatele antrenamentului. Energizantele sport nu sunt un lucru rau, insa consumate in exces nu sunt deloc recomandate. Cea mai buna solutie pentru a face fata antrenamentelor intense este sa te alimentezi [ ] Post-ul Depaseste-ti limitele cu energizantele pentru sportivi apare prima dată în Stirila - blog general.
http://www.stirila.com/stiri-din-sport/depaseste-ti-limitele-cu-energizantele-pentru-sportivi

Ce este un invertor de sudura si care sunt avantajele acestuia


Procesul de sudare presupune unirea a doua obiecte, din materiale de obicei metalice sau termoplastice, utilizand caldura sau presiunea. Acest lucru se poate realiza cu sau fara ajutorul unor materiale de adaos. Fiind o activitate mai tehnica, atunci cand alegi un aparat de sudura poate fi destul de dificil mai ales daca esti o persoana [ ] Post-ul Ce este un invertor de sudura si care sunt avantajele acestuia apare prima dată în Stirila - blog general.
http://www.stirila.com/constructii/ce-este-un-invertor-de-sudura-si-care-sunt-avantajele-acestuia